Harjoitusajat - Harjoituspaikka - Harjoitusmaksut

Meille kuntonyrkkeily ei ole yhdentekevää...

Ajatustapa, jonka mukaan nyrkkeilytaidon oppiminen ei ole iästä kiinni on meillä kirkkaana mielessä. Siksi haluammekin antaa vain parasta opetusta nyrkkeilystä kiinnostuneille kuntonyrkkeilyn keinoin. Vapaa-ajanviettäjät ry:llä on pitkä tietotaito nyrkkeilyn valmentamisesta ja opetuksesta eri vuosikymmeniltä, - kilpanyrkkeilyn maailmasta poiketen tarjoamme osaamisemme kuntonyrkkeilijöiden hyväksi, ajatuksena saada lisää uusia nyrkkeilyurheilun ystäviä. Tätä työtä olemme Hervannassa tehneet jo vuodesta 1998 lähtien.

Voimme myös ylpeänä todeta, että Vapaa-ajanviettäjistä on lähdetty vuosien saatossa kilpanyrkkeilyn pariin ja menestystäkin on ollut ilo seurata. Toisaalta Vapaa-ajanviettäjät ry kouluttaa itse ohjaajansa vain siksi, että opetuksen taso pysyy tamperelaisittain erittäin korkealla, tämä on huomattu myös kilpanyrkkeilyseuroissa Tampereella. Edellä mainitun pohjalta voit tehdä päätöksesi mitä kuntonyrkkeilyltä vaadit ja missä haluat nyrkkeilyä oikeasti opetella? Vastaamme mielellämme kuntonyrkkeilyä koskeviin kysymyksiin joihin tässä yhteydessä et löytänyt vastausta. Meille nyrkkeily on iloinen asia jota toteutamme kuntonyrkkeilyn keinoin.
Tervetuloa harjoituksiin !

Terveisin

Kilpa- ja kuntonyrkkeilyseura
Vapaa-ajanviettäjät ry
Tervetuloa harjoituksiin!

Harjoituksemme ovat huolella suunniteltuja sekä tarkoin ohjattuja, niissä on sekä haastetta että huumoria. Tule rohkeasti mukaan ja huomaa kuinka fyysinen ja henkinen hyvinvointisi lisääntyy harjoitusten edetessä.

Sosiaaliset kontaktit kasvavat ja itsepuolustukselliset taidot lisääntyvät sekä saat uusia ystäviä. Valmentajamme ovat aina valmiita keskustelemaan   sekä suunnittelemaan myös yksilöllisiä harjoitusohjelmia,  jotka ovat vastaavat juuri sinun tarpeitasi.

HARJOITUKSISSAMME ON AINA SUOMEN NYRKKEILYLIITON (SNL) KOULUTTAMA OHJAAJA PAIKALLA

 

Edustamme laadukkaita Blue Corner nyrkkeilyvälineitä (nahkaa), joita voit tiedustella edulliseen hintaan salilta. Saatavana myös käsisiteitä.

PAIKKA JA HARJOITUSAJAT Hervannan
Vapaa-aikatalo
Lindforsinkatu 5 (nyrkkeilysali)Syyskausi


Violetalla on valkoiset koko nahkaiset Blue Corner Sportin 12 oz kilpailuhanskat. Tarj. 65eur. Anulla on Blue Corner Sportin mustat 16 oz harjoitushanskat, -tietysti nahkaa. Tarj. 65eur. Molempia värejä ja nyrkkeilyhanskoja on saatavana eri oz -kokoisina. Voit tilata sinulle sopivat nyrkkeilyhanskat suoraan harjoituksista ja saat ne jo seuraaviin harjoituksiin.


Kuntonyrkkeily - Naiset
Kuntonyrkkeily - Miehet
Kuntosali - Naiset
Kuntosali - Miehet
Kuntonyrkkeily
Kuntosali 2x viikossa / hlö

Tutustumiskäynti on maksuton, tervetuloa!


Egor Mekhontsev (28v) Venäjä.
Sarja 81 kg, -vasuri.
Otellut kilpailumatseja 430 joista voittoja 408 (päivitetty 14.4.13).

Saavutuksia mm:

Lontoon Olympialaisten Kultamitali
Maailman Mestari
2 x Euroopan Mestari
Maailman listaykkönen jo pari vuotta

Muista katsoa ilmoitustaululle